fredag 27 augusti 2010

rubrik? näej

Då har alltså första veckan av skolan gått, och det har faktiskt flutit på bra. Fått lite nya ämnen som också verkar vara intressanta. Filosofi kanske är lite sådär, mest virr och konstiga uppgifter, men läraren verkar rolig. Våra lärare har en förmåga att sväva iväg lite grann, vilket kan bli väldigt roligt. Inte minst min kära mentor som kan prata om Fantomens häst, en maratonlöpare eller hur fel folk som säger att livet blir bättre och bättre har, under en halv lektion.
- Ni ska inte alls tro att era liv blir bättre när ni blir äldre!  Klart som fan de va roligare att vara 20 år än 60, ni har inte något alls att se fram emot!

Jag har kommit igång lite med träning också. Eller, vet inte vad man ska kalla det riktigt, men friskis har börjat igen + promenad minst varannan dag. I alla fall den här veckan. Får se hur det blir sen när skolan drar igång på riktigt, hur mycket man hinner med.

Sitter och väntar på att tobbe kan komma snart från träningen så vi kan åka upp till vitsand. Där ska det bli en varm dusch vill jag lova och så har jag paxat hans mjukisbyxor. Fast han vet bara inte riktigt om det än. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar